Jazzmusik til alle lejligheder.

Paul Harrison er garant for alt fra et jazzbrag langt ud over scenekanten, til stemningsfuld eksklusiv dinnermusik. Professionel, pålidelig og præsentabel, således møder man til hver en tid den engelske kapelmester, som i sit mangeårige virke har begejstret publikum vidt og bredt.

Jazzkoncerter, kirkekoncerter, julejazz med band eller mindre ensembler - Paul Harrison leverer musik til det hele. 

    

Paul Harrison Band.

Paul Harrison disker op med et yderst succesfuldt band og et stærkt musikalsk koncept. Hans besætninger tæller eminente danske og internationale kræfter, med faste folk og tilbagevendende gæster som er tilknyttet bandet.

Den engelske kapelmester blæste sig lynhurtigt frem som topnavn, da han indtog Danmark med sin klarinet og saxofon i 1998 og satte energisk fuldblodsjazz på plakaten. Lige siden har musikken givet genlyd overalt, med et imponerende antal koncerter hvert år. Han følges af et stort og loyalt publikum i og uden for Danmark.  

Høj musikalsk kvalitet og udadvent sceneoptræden er Harrisons varemærke. Han kører særdeles effektivt med sin dynamiske stil, og konstant fornyelse der forenes med det velkendte. Der serveres alt fra medrivende up-tempo numre til smukke ballader, i tæt samspil, stramme arrangementer og solopræstationer fra hele holdet. Repertoiret er bredt og catchy, og traditionelle klassikere mikses med mange atypiske numre for genren. Det hele skydes af i stor variation i jazzens rytmiske stilarter; Revival, Swing, Ragtime, Traditional, Dixieland, New Orleans, Spirituals, Blues, Gipsy etc.

Paul Harrison Band har i over to årtier været storleverandør af jazz i international klasse, med et professionelt, engageret og humoristisk team af dygtige populære musikere der vil publikum og hinanden. 

Line up:

PAUL HARRISON. UK. Klarinet/Alt- & Sopransax.  ASGER SØGAARD. DK. Guitar/Banjo/Vokal.  SØREN STAUSBØL. DK. Piano.

PETER WILLIAMS. UK. Kontrabas.  MIKKEL FIND. DK. Trommer.  ANTONIA BARISIC. HR. Vokal.  LEA NIELSEN . DK. Trombone/Vokal.

Udover den faste kerne, er andre danske og udenlandske navne løbende med. Alle tilknyttet Paul Harrison Band kan ses under MUSIKERE.

* 6-7 medvirkende. Bandet stiller altid med trombone og/eller sangerinde.    

* Alle typer koncerter og arrangementer, kirkekoncerter, julekoncerter, samt fester og events for firmaer og private.   

* Varighed: 1-3 timer eller efter aftale.

Paul Harrison Band.

Asger Søgaard er en fremragende musiker, sangskriver og komponist. Han skaber musik af unik karakter sammen med forskellige artister, indenfor et bredt væld af genre. Dertil driver den 31 årige, alsidige musiker et Lydstudie & kunstnerrefugium "Gaarden Studios".

Og nu træder Asger også ind i Paul Harrison Band, hvor hans fornemme spil på både guitar og banjo, kommer til at farve musikken.

Antonia Barisic er en fantastisk sangerinde fra Kroatien, som har været bosat i Danmark i 4 år. I hendes hjemby Zagreb har hun medvirket i mange forskellige Broadway musicals, og hun har imponeret i Super Talent TV show finale, såvel som hun har optrådt på diverse festivaler, og har turneret med et kroatisk rock band. Hendes fortryllende stemme og overbevisende optrædener, har resulteret i nomineringer som bedste yngre performer, ved Drama Award Show.

Og nu kan den 30 årige kroatiske sangerinde opleves med Paul Harrison Band, hvor hendes fine fornemmelse for jazz og meget mere vil folde sig ud.