top of page
Paul Harison Band
Gold picture frame rectangle

Jubilæum i 2018 - 20 år på landevejen. 

Paul Harrison Band tonede frem 1998, og her 20 år efter kan vi se tilbage på en enestående musikalsk rejse. Vi er ofte blevet spurgt hvordan vi får enderne til at nå sammen, da det i sagens natur er en udfordring med et væld af udenlandske folk i bandet, frem for kun at have danske/herboende musikere med. Men vi har altid haft en ambition om at komme med fornyelse af musikken, nye ansigter og overraskelser til publikum, uanset hvordan vi får de praktiske ender til at nå sammen! Vi prioriterer musikken og publikum frem for alt.

Bandet udfolder sig med professionelle navne der matcher Pauls velkendte energiske spillestil, og samtidig byder ind med mange spændende variationer. Og således vidner bandets historie om en sjælden set musikalsk mangfoldighed.

Paul Harrison Band har base i Danmark, men det internationale koncept betyder at der langt hen ad vejen er tale om et turnéband, og dermed nøje planlægning. Ved siden af det faste band, er der hvert år special tours med andre populære navne som er tilknyttet bandet.

Drivkraften er passion og ønsket om at dele musik og livsglæde, med alle som har lyst til at være med os. Det er overvældende mange, mange flere end vi turde drømme om da vi kom til Danmark i 1998 og tænkte; er der mon plads til et nyt band med en fyrig engelsk klarinet i front! Det var der, og vi er her endnu med Paul Harrison Band i topform. Vi sender en meget stor og ydmyg TAK til alle som er med på vores jazzrejse.

Paul & Betina :-)                 

PaulHarrisonBand

Meget passende var 20 navne med til at fejre hele 20 års jubilæet.   

PaulHarrisonPortalen

Jubilæumskoncert et sandt festfyrværkeri.

Portalens koncertsal lagde hus til Harrisons 20 års jubilæumkoncert, hvor en lang række af hans musikere medvirkede. Et fantastisk og medlevende publikum var med, da scenen blev sat med Paul Harrison, Amy Roberts, Camilla Ernen, Kevin Grenfell, Niklas Carlsson, Bo Møller Petersen, Sean Moyses, Jens Fuglsang, Søren Stausbøl, Niels Andersson, Bjarne Christensen, Mikkel Find og Henrik Holst. En forrygende aften der vil gå over i historien som et af vores højdepunkter - 1000 TAK til publikum, musikere og Portalen - det blev sandt og sige et festfyrværkeri af musik og glæde, som vi er utrolig glade og stolte over.  Paul & Betina.     

20 Års Jubilæum - Portalens koncertsal oktober 2018.

Tak til Carlo Rasmussen som har foreviget koncerten på de mange flotte billeder.      

PaulHarrisonBand 20årsjubi
Paul Harrison Jubilæum

Jazzpris 2018 til Paul Harrison.

Ved Sct. Jørgens Jazzklubs store event i Ridehuset i Næstved, modtog Paul årest jazzpris for 20 års tro tjeneste med sit mangfoldige band. Stor TAK til klubben for anerkendelsen - vi blev meget HAPPY :-)   

 

Paul Harrison Sct. Jørges Jazzklub
Paul Harrison Jazzpris
PaulHarrisonBand

Tour med Meschiya Lake, New Orleans.

I juli præsenterer Harrison igen den amerikanske sangerinde, Meschiya Lake fra New Orleans. Miss Lake har med stor succes turneret med Paul Harrison Band flere gange, og tryllebundet publikum med en fabelagtig stemmepragt og udstråling. Et af tidens største jazz fænomener der følges af tusindvis af fans. Glæd jer.   

PaulHarrison-MeschiyaLake

Hällevik Jazzfestival.

Dejlig tur til svenske Hällevik Jazzfestival, hvor et medlevende og begejstret publikum tog imod bandet.  Tak for fin omtale af Lasse Fagerberg :-).    

Julekoncert 2018.

Årets julekoncert finder igen sted i det gamle hyggelige Jersie Forsamlingshus. Med husets lækre julebuffet og efterfølgende koncert. Vi glæder os til at jazze og jule med det altid veloplagte publikum. *UDSOLGT. 

PaulHarrison-Hallevik
PaulHarrisonBand Julekoncert

Paul Harrison & TJ Johnson - Jazz & Blues Special.

Paul Harrison har præsenteret et hav af internationale top navne for det danske publikum. En af de første var hans britiske landsmand TJ Johnson, på piano og vokal. Siden da har TJ gæstet bandet flere gange, og har også været på flere visit med sit eget populære band.

Venskabet mellem Harrison og TJ går helt tilbage til tiden med Max Collie Rhythm Aces, hvor Harrison kom med da han var 21 år, og TJ da han var blot 16 år - altid faste room mates on the road.

Her over 30 år senere kan de opleves side om side, med en super stærk dansk rytmegruppe; Bo Møller Petersen, Bjarne Christensen og Henrik Holst Hansen - også kendte ansigter i Paul Harrison Band regi gennem tiden. Repertoiret er et miks af Harrisons og TJs numre, og hvad de 5 gutter ellers finder på at hive ud af ærmet!

Vel mødt til en fyrig og intim jazz og blues special. Se mere info om tid, sted og billetsalg under Tourplan.  

PaulHarrison-TJJohnson
PaulHarrison TJJohnson

TJ Johnson og Paul Harrison 1986.

PaulHarrisonBand

Paul Harrison Band - Special Jubi Tour 2018.

TAK til alle der var med os på jubi tur med vores tidligere medlemmer af bandet. Modtaget så flot i Sct. Jørgens Jazzklub, Ballerup Jazzklub, Portalen, Østerbro Jazzklub og Riverside Jazz Club. Med flag, anekdoter, champagne, blomster, gaver og trofaste glade ansigter alle steder. Hvor var I bare søde allesammen – det varmede enormt. Og naturligvis TAK til Bert Boeren, Sean Moyses, Niels Andersson, Bjarne Christensen og Mikkel Find – en uvurderlig del af Pauls musikalske virke i Danmark.

Herunder billeder fra koncerten i Ballerup Jazzklub - fuld hus - skønt publikum - dejlig aften :-) 

PAUL HARRISON BAND - Jubi tour 2018.

PAUL HARRISON BAND - Jubi tour 2018.

Bert Boeren, Mikkel Find, Niels Andersson, Paul Harrison, Sean Moyses, Bjarne Christensen.

PaulHarrisonJul2018
bottom of page