top of page
PAUL.jpg
Gold picture frame rectangle

Rytmisk musik til alle begivenheder.
Paul Harrison er garant for alt fra et jazzbrag langt ud over scenekanten, til stemningsfuld eksklusiv dinnermusik. Professionel, pålidelig og præsentabel, således møder man til hver en tid den engelske kapelmester, som i sit mangeårige virke har begejstret publikum vidt og bredt.
Jazzkoncerter, kirkekoncerter,
julejazz og meget mere - Paul Harrison leverer musik til det hele, med band eller mindre ensembler.     

Om Paul Harrison Band.

Paul Harrison disker op med et yderst succesfuldt band, med stærke danske og internationale navne. Den engelske kapelmester blæste sig lynhurtigt frem som topnavn, da han indtog Danmark med sin klarinet og saxofon i 1998 og satte energisk fuldblodsjazz på plakaten. Lige siden har musikken givet genlyd overalt, med et imponerende antal koncerter hvert år. Han følges af et stort og loyalt publikum i og uden for Danmark.

 

Høj musikalsk kvalitet, mangfoldighed og udadvendt sceneoptræden er Harrisons varemærke. Han kører særdeles effektivt med sin dynamiske stil, og konstant fornyelse der forenes med det velkendte. Der serveres alt fra medrivende up-tempo numre til smukke ballader, i tæt samspil, stramme arrangementer og solopræstationer fra hele holdet.

Repertoiret er bemærkelsesværdigt stort og bredt, med traditionelle klassikere og rigtig mange numre hentet fra andre genrer. Det hele skydes af i stor variation i alle rytmiske stilarter; Revival, Swing, Ragtime, Traditional, Dixieland, New Orleans, Spirituals, Blues, Gipsy, R&B med mere.

 

Paul Harrison er en anerkendt og populær musiker, og udmærker sig også som en fortræffelig kapelmester. Han er storleverandør af musik i international klasse, med et professionelt, engageret og humoristisk team af dygtige musikere. 

Navne som indgår i Paul Harrisons forskellige ensembler kan ses under MUSIKERE.

* Bandet tæller 5-7 medvirkende. Harrison spiller også ud med mindre ensembler, som kvartet, trio og duo, samt soloindslag.     

* Alle typer koncerter og arrangementer, kirkekoncerter, julekoncerter, samt fester og events for firmaer og private.   

* Varighed: 1-3 timer eller efter aftale.


Udsnit af repertoire og line up:    

bottom of page