top of page
PAUL.jpg
Gold picture frame rectangle

Jazzmusik til alle begivenheder.
Paul Harrison er garant for alt fra et jazzbrag langt ud over scenekanten, til stemningsfuld eksklusiv dinnermusik. Professionel, pålidelig og præsentabel, således møder man til hver en tid den engelske kapelmester, som i sit mangeårige virke har begejstret publikum vidt og bredt.
Jazzkoncerter, kirkekoncerter, julejazz med band eller mindre ensembler - Paul Harrison leverer musik til det hele.     

Paul Harrison Band.

Paul Harrison disker op med et yderst succesfuldt band, med stærke danske og internationale kræfter. Den engelske kapelmester blæste sig lynhurtigt frem som topnavn, da han indtog Danmark med sin klarinet og saxofon i 1998 og satte energisk fuldblodsjazz på plakaten. Lige siden har musikken givet genlyd overalt, med et imponerende antal koncerter hvert år. Han følges af et stort og loyalt publikum i og uden for Danmark.

 

Høj musikalsk kvalitet og udadvendt sceneoptræden er Harrisons varemærke. Han kører særdeles effektivt med sin dynamiske stil, og konstant fornyelse der forenes med det velkendte. Der serveres alt fra medrivende up-tempo numre til smukke ballader, i tæt samspil, stramme arrangementer og solopræstationer fra hele holdet.

Repertoiret er bemærkelsesværdigt og bredt, med traditionelle klassikere og mange atypiske numre for genren. Det hele skydes af i stor variation i jazzens rytmiske stilarter; Revival, Swing, Ragtime, Traditional, Dixieland, New Orleans, Spirituals, Blues, Gipsy etc.

 

Paul Harrison Band har været storleverandør af jazz i international klasse, lige siden det så dagens lys i 1998. Dermed kan Paul Harrison fejre 25 års jubilæum som kapelmester i 2023, for sit mangfoldige band. Og som altid stiller han med et professionelt, engageret og humoristisk team af dygtige populære musikere, der vil publikum og hinanden. 

Navne som indgår i Paul Harrisons ensembler kan ses under MUSIKERE.

* Bandet tæller 5-7 medvirkende. Harrison spiller også ud med mindre ensembler, som kvartet og trio.     

* Alle typer koncerter og arrangementer, kirkekoncerter, julekoncerter, samt fester og events for firmaer og private.   

* Varighed: 1-3 timer eller efter aftale.

bottom of page