News.

Her finder du kommende / seneste begivenheder med Paul Harrison Band.

Alle aktuelle koncerter kan ses under TOURPLAN, og de postes også løbende på vores Facebook profil. Vi ved at en stor del som følger bandet ikke er på Facebook - men hvis du er, så giv os gerne et "like" og del vores opslag, Tak. 

             

 Tak for alt vi fik med i 2020.

Som alle oplevede, vendte virus pludselig op og ned på alting, og en meget travl tourplan blev aflyst. Til gengæld nåede vi at spille 2020 ind med et brag, både med det faste band og to special tours - og resten af året, blev det også til en god håndfuld koncerter. Det er vi meget taknemmelige for, og vi sender en stor tak til alle de spillesteder der lagde scene til, og ikke mindst til vores trofaste publikum som atter mødte talstærkt op :-). 

Nu har vi taget hul på 2021, som stadig er præget at viruskrisen. Årets første koncerter er aflyst, men vi er top klar så snart situationen tillader det. Indtil da, pas godt på jer selv derude - vi savner jer og glæder os meget til vi ses igen :-) 

             

Power tur med Angela & Kevin.

Stor tak til arrangører og publikum som var med på turen. Ingen tvivl om at der blev taget godt imod Harrisons nye unge navn, 24 årige svensk/franske Angela Strandberg, som med charme og musikalsk power faldt legende let ind i bandet. Angela vender tilbage med Paul Harrison Band i 2022.

Th. er et par videoer fra turen i februar.         

We'll Meet Again.

Det blevet endnu en super tur med Sean og Niklas - stor tak til alle spillesteder og publikum. Vi nåede 4 koncerter med fulde huse, lige inden den bekymrende virus brød ud og satte en stopper for musikken. Den sidste koncert i Kolding Jazzklub blev aflyst, og flyttet til 2021. Sean og Niklas er med tur igen i 2021 og 2022.   

KONTAKT: Betina Harrison / Management & Booking.  Tlf. +45. 21799848.  mail@harrisonmusic.dk

HARRISON MUSIC© Copyright on all material.