N E W S

Paul Harrison Julekoncert med fremragende svenske gæster.

Paul Harrison Band føjer endnu et nyt spændende navn, til den mangfoldige liste af internationale musikere. For første gang kan man opleve svenskfødte Angela Strandberg i Danmark. Hun er bare 24 år, yderst scenevant, imponerende sikker på trompet, uimodståelig på vokal, og så kan hun i den grad swinge et washboard. Hun er i dag bosat i Paris, hvor hun er etableret i flere bands. Angelas debut på dansk jord, bliver ligeledes hendes første møde med sin velkendte landsmand Niklas Carlsson. Der serveres her en sprudlende engelsk-svensk-dansk jazzcocktail med Harrisons dynamiske band.

Inden koncerten byder husets berømte køkken en 3 retters julemenu, inkl. kaffe.

Billetter skal bestilles på: www.lokalbilletten.dk

TAK for en skøn sommertur 2019.

Jubilæumsåret 2018.

Jubilæumskoncert et sandt festfyrværkeri.

Portalens koncertsal lagde hus til Harrisons 20 års jubilæumkoncert, hvor en lang række af hans musikere medvirkede. Et fantastisk og medlevende publikum var med, da scenen blev sat med Paul Harrison, Amy Roberts, Camilla Ernen, Kevin Grenfell, Niklas Carlsson, Bo Møller Petersen, Sean Moyses, Jens Fuglsang, Søren Stausbøl, Niels Andersson, Bjarne Christensen, Mikkel Find og Henrik Holst. En forrygende aften der vil gå over i historien som et af vores højdepunkter - 1000 TAK til publikum, musikere og Portalen - det blev sandt og sige et festfyrværkeri af musik og glæde, som vi er utrolig glade og stolte over.  Paul & Betina.     

20 Års Jubilæum - Portalens koncertsal oktober 2018.

Tak til Carlo Rasmussen som har foreviget koncerten på de mange flotte billeder.      

Julekoncert 2018.

Årets julekoncert finder igen sted i det gamle hyggelige Jersie Forsamlingshus. Med husets lækre julebuffet og efterfølgende koncert. Vi glæder os til at jazze og jule med det altid veloplagte publikum. *UDSOLGT.

 

Tour med Meschiya Lake, New Orleans.

I juli præsenterer Harrison igen den amerikanske sangerinde, Meschiya Lake fra New Orleans. Miss Lake har med stor succes turneret med Paul Harrison Band flere gange, og tryllebundet publikum med en fabelagtig stemmepragt og udstråling. Et af tidens største jazz fænomener der følges af tusindvis af fans. Glæd jer.   

Hällevik Jazzfestival.

Dejlig tur til svenske Hällevik Jazzfestival, hvor et medlevende publikum tog flot imod bandet. Tak for fin omtale af Lasse Fagerberg :-).    

Paul Harrison & TJ Johnson - Jazz & Blues Special.

Paul Harrison har præsenteret et hav af internationale top navne for det danske publikum. En af de første var hans britiske landsmand TJ Johnson, på piano og vokal. Siden da har TJ gæstet bandet flere gange, og har også været på flere visit med sit eget populære band.

Venskabet mellem Harrison og TJ går helt tilbage til tiden med Max Collie Rhythm Aces, hvor Harrison kom med da han var 21 år, og TJ da han var blot 16 år - altid faste room mates on the road.

Her over 30 år senere kan de opleves side om side, med en super stærk dansk rytmegruppe; Bo Møller Petersen, Bjarne Christensen og Henrik Holst Hansen - også kendte ansigter i Paul Harrison Band regi gennem tiden. Repertoiret er et miks af Harrisons og TJs numre, og hvad de 5 gutter ellers finder på at hive ud af ærmet!

Vel mødt til en fyrig og intim jazz og blues special. Se mere info om tid, sted og billetsalg under Tourplan.  

TJ Johnson og Paul Harrison 1984.

Paul Harrison Band - Special tour 2018.

TAK til alle der var med os på jubi tur med vores tidligere medlemmer af bandet. Modtaget så flot i Sct. Jørgens Jazzklub, Ballerup Jazzklub, Portalen, Østerbro Jazzklub og Riverside Jazz Club. Med flag, anekdoter, champagne, blomster, gaver og trofaste glade ansigter alle steder. Hvor var I bare søde allesammen – det varmede enormt. Og naturligvis TAK til Bert Boeren, Sean Moyses, Niels Andersson, Bjarne Christensen og Mikkel Find – en uvurderlig del af Pauls musikalske virke i Danmark.

Herunder billeder fra koncerten i Ballerup Jazzklub - fuld hus - skønt publikum - dejlig aften :-) 

Glædelig Jul & Godt Nytår.

Vi ønsker en rigtig glædelig jul til alle vores gode musikvenner, musikere, samarbejdspartnere og kolleger. Og sender en stor TAK til alle for et fantastisk 2017, hvor vi atter har fået suveræn opbakning alle steder.

Nu glæder vi os til 2018 - vores 20 års jubilæum med bandet, som vi kommer til at dele med en masse dygtige musikere, både nuværende og tidligere kendte ansigter i Paul Harrison Band. Vi ses derude :-). Bedste hilsner Paul & Betina.  

Flyvende start på 2017.

Paul Harrison Band har haft et brag af en intro på 2017. Men fulde huse, medlevende publikum og mange af vores skønne musikere med ombord. TAK til alle vi har mødt på vinterturen - sikke en fest alle steder :-). Herunder galleri fra koncerterne i Gladsaxe, Holbæk, Greve, Kolding, Varde, Silkeborg, Holstebro, Odense, Radsted, Slagelse, Nyborg. 

Paul Harrison Band - Vinter 2017.

Vi er også på Facebook.

Alle aktiviteter findes under Tourplan, og forestående koncerter og news postes også sideløbende på vores Facebook profil:            

HARRISON MUSIC© Copyright on all material. Banner photos by Carlo Rasmussen.

Webmaster & Design: Betina Harrison.