News.

Her finder du kommende / seneste begivenheder med Paul Harrison Band.

Alle aktiviteter findes under TOURPLAN og forestående koncerter postes også sideløbende på vores Facebook profil. Vi ved at en stor del af dem som følger bandet derude ikke er på Facebook - men er du en af dem der er, så giv os gerne et "like" og del vores opslag, Tak. 

             

Vi skal igennem et væld af koncerter inden da, men kan oplyse at datoen for årets julekoncert er fredag d.27 november 2020.  Den traditionsrige julejazz plejer at være et tilløbsstykke, så hold øje med hvornår billetsalget åbner. Der kommer link her på siden og under Tourplan.       

Power tur med Angela & Kevin.

Stor tak til arrangører og publikum som var med på turen. Ingen tvivl om at der blev taget godt imod Harrisons nye unge navn, 24 årige svensk/franske Angela Strandberg, som med charme og musikalsk power faldt legende let ind i bandet. Næste tur er i juli/august, bl.a. Femø Jazzfestival og Middelfart Jazzfestival.

Th. er et par klip fra turen i februar.         

We'll Meet Again.

Det blevet endnu en super tur med Sean og Niklas - stor tak til alle spillesteder og publikum. Vi nåede 4 koncerter med fulde huse, lige inden den bekymrende virus brød ud og satte en stopper for musikken. Den sidste koncert i Kolding Jazzklub blev aflyst (med ny dato 28 marts 2021). Holdet med Sean og Niklas er på tur igen i juli og november 2020.  

Glædelig Jul & Godt Nytår.

Vi ønsker en rigtig glædelig jul og godt nytår til alle vores gode musikvenner, musikere, samarbejdspartnere og kolleger. Og vi sender en stor TAK til alle for et fantastisk 2019, hvor der atter var suveræn opbakning alle steder.

Vi glæder os til 2020 - intet mindre end vores 22. sæson med bandet, som vi igen kommer til at dele med en masse dygtige musikere undervejs, og ikke mindst alle jer glade jazzvenner vi altid er så heldige at møde. Vi ses :-).

Bedste hilsner Paul & Betina.  

Paul Harrison Julekoncert 2019 med fremragende svenske gæster.

Paul Harrison Band føjer endnu et nyt spændende navn, til den mangfoldige liste af internationale musikere. For første gang kan man opleve svenskfødte Angela Strandberg i Danmark. Hun er bare 24 år, yderst scenevant, sikker på trompet, uimodståelig på vokal, og så kan hun i den grad swinge et washboard. Hun er i dag bosat i Paris, hvor hun er etableret i flere bands. Angelas debut på dansk jord, bliver ligeledes hendes første møde med sin velkendte landsmand Niklas Carlsson. Der serveres her en sprudlende engelsk-svensk-dansk jazzcocktail med Harrisons dynamiske band.

Paul Harrison & TJ Johnson.

Venskabet mellem de to engelske kapelmestre går helt tilbage til 1980'erne, hvor de spillede med i Max Collie Rhythm Aces. Harrison var 21 år, TJ Johnson blot 16 år.

Her er de ude med en jazz og blues special, som fik en overvældende modtagelse sidste år. De præsenteres side om side med et miks af numre de hver især er kendt for, bakket op af den fremragende danske rytmegruppe.  

TAK for en skøn sommertur 2019.

Jazz is all you need.....

KONTAKT:

Betina Harrison / Management & Booking.

Tlf. +45. 21799848.

mail@harrisonmusic.dk

HARRISON MUSIC© Copyright on all material.